Επισκεφθείτε μας: Κέντρο Αθήνας, Σταθμός Λαρίσης, Οδός Χωματιανού 31 (Πλησίον Μετρό) --- info@ziamparas.gr --- Καλέστε μας: 210 82 18 945 ή 6975 127 045

Ποιοι είμαστε

Ο ιδρυτής του γραφείου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Διαμεσολαβητής του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Δημήτρης Μ. Ζιαμπάρας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, πατέρας δύο κοριτσιών και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Σπούδασε Νομική στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών με μεταπτυχιακά στην Φιλοσοφία του Δικαίου. Διαθέτει επίσης Master in Business Administration από το Aston University Business School στην Αγγλία καθώς και εκπαίδευση Electrical & Computer Engineering από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Εκπλήρωσε τις στρατιωτικές υποχρεώσεις στο Όπλο του Μηχανικού σε Ναύπλιο, Λουτράκι, Λέσβο και Διεύθυνση Στρατιωτικών Έργων στην Αθήνα. Εξειδικεύεται στο Δίκαιο Ακινήτων/Πολεοδομικό και στο Ηλεκτρονικό Έγκλημα. 

Εργάστηκε επί πενταετία στο εξωτερικό σε Αγγλία, Ιρλανδία και Καλιφόρνια σε μεγάλη Αμερικανική πολυεθνική. Ο Δημήτρης Μ. Ζιαμπάρας είναι ικανός και αποτελεσματικός στον χειρισμό και την διαπραγμάτευση πολύπλοκων νομικών ζητημάτων, τόσο σε δικαστηριακό, όσο και σε συμβουλευτικό επίπεδο. Ως γραφείο αναλαμβάνει υποθέσεις στους χώρους του Εργατικού, Εμπορικού, Ποινικού, Αστικού και Διοικητικού Δικαίου.

Το δικηγορικό γραφείο Δημητρίου Μ. Ζιαμπάρα με τους συνεργάτες του (δικηγόρους, δικαστικούς επιμελητές, γραφολόγους, συμβολαιογράφους, λογιστές, πραγματογνώμονες κοκ), έχει αναπτύξει την απαραίτητη τεχνογνωσία να ασχολείται σχεδόν με όλα τα θέματα του δικαίου.

Η ταχύτητα εκπλήρωσης των αξιώσεων των εντολέων μας, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των συνεργατών μας, είναι τα χαρακτηριστικά που μας ξεχωρίζουν.

Διαβάστε επίσης το άρθρο Καλωσήρθατε!