Θανατική Ποινή

Για τον πατέρα που κατηγορείται πως βίαζε την κόρη του από τα έξι της χρόνια και την εξέδιδε σε φίλους του επί χρήμασι, σκέφτηκα σοβαρά πως του αξίζει η θανατική ποινή (για να δημοσιοποιήσουν τις φάτσες όλων, τα ενοχοποιητικά στοιχεία πρέπει να είναι συντριπτικά). Δεν ήταν μια στιγμή τρέλας, όπως αν σκότωνε το παιδί του (ακόμα και αν το έβραζε μετέπειτα για να εξαφανίσει τα ίχνη του), αλλά ένα διαρκές έγκλημα για μια ολόκληρη δεκαετία. Βέβαια γνωρίζω πως ακόμα και τότε που ίσχυε η θανατική ποινή περιοριζόταν σε εγκλήματα ανθρωποκτονιών, εσχάτης προδοσίας κλπ. Πιστεύω όμως πως το να πάρεις μια ανθρώπινη ζωή φέρει μικρότερη κοινωνική απαξία από το να σου δοθεί ως γονέας το θείο δώρο να διεισδύσεις σε μια ανθρώπινη ψυχή και εσύ να το χρησιμοποιήσεις για να την καταστρέψεις.

Θανατική ποινή

Σχεδόν σε όλα τα θέματα, όσο παθιασμένα και να υποστηρίζω μια πλευρά, αντιλαμβάνομαι τα επιχειρήματα και της άλλης πλευράς: καπιταλισμός, σοσιαλισμός, ακροαριστερά, ακροδεξιά, αμβλώσεις, ευθανασία, ΕΝΦΙΑ, φεμινισμός, ομοφυλοφιλία κοκ. Το θέμα της θανατικής ποινής όμως αποτελεί εξαίρεση. Αδυνατώ να κατανοήσω την επιχειρηματολογία της άλλης πλευράς, δηλαδή αυτών που πιστεύουν πως ουδείς εγκληματίας αξίζει να τιμωρηθεί με την θανατική ποινή. Ανήκω σε αυτούς που πιστεύουν πως κάποιοι εγκληματίες —και τονίζω το ΚΑΠΟΙΟΙ εγκληματίες— πρέπει να πληρώνουν με την ζωή τους τα εγκλήματά τους. Δεν θα ζητούσα την θανατική ποινή σε εγκλήματα λ.χ. τρομοκρατίας, γιατί πολλάκις η ιστορία έχει δικαιώσει «τρομοκράτες» ή παιδεραστίας, γιατί είναι ψυχικά άρρωστοι κοκ. Η απαγόρευση της θανατικής ποινής δυστυχώς αποτελεί το ιερό δισκοπότηρο της Liberal Elite, που μέσω των ελεγχόμενων ΜΜΕ έχει καταστήσει την πολιτικά και ιστορικά μειοψηφική άποψή της συνώνυμη του «ανθρωπισμού».

Ανέντιμες θέσεις

Οι ίδιοι που λένε πως η ανθρώπινη ζωή είναι «ιερή» και τους πιάνουν τα ψυχοπονιάρικα για κάποια ανθρώπινα τέρατα — ουδέν πρόβλημα έχουν να σκοτώνουν χιλιάδες έμβρυα με τις αμβλώσεις (άλλο η νομιμοποίηση των αμβλώσεων και άλλο η ηθική εξομοίωση της άμβλωσης εμβρύου με την εξαγωγή δοντιού, που έχει μετατρέψει την άμβλωση σε μορφή αντισύλληψης), ούτε φυσικά έχουν ενδοιασμούς να υποστηρίζουν το χωρίς δασμούς διεθνές εμπόριο, που προάγει ευθέως την παιδική εργασία και εκμετάλλευση. Όσο για τους θρήσκους που υποστηρίζουν πως μόνο ο Θεός μπορεί να πάρει μια ζωή, προσωπικά δεν γνωρίζω κάποιο ιερό βιβλίο οποιασδήποτε θρησκείας που να απαγορεύει την θανατική ποινή. Τέλος όσοι επικαλούνται τάχατες τα λάθη της δικαιοσύνης, για να αρνηθούν την θανατική ποινή, είναι εμφανώς ανέντιμοι, γιατί ακόμα και μαθηματικά βέβαιοι να ήταν (λ.χ. με βίντεο ή DNA) πάλι θα την αρνούνταν, άρα είναι καθαρά ιδεολογική η διαφωνία τους και το αποκρύπτουν.

Θεία δίκη

Δεν είναι όμως όλες οι κοινωνίες στην Δύση τόσο υποκριτικές  — υπάρχουν ακόμη κοινωνίες που έχουν κώδικα τιμής και θα αποδώσουν δικαιοσύνη. Πολλοί άνθρωποι με βαρύ ποινικό μητρώο δικαιώνουν την λαϊκή ρήση πως τα σίδερα της φυλακής είναι για τους λεβέντες και δηλώνω περήφανος που γνωρίζω κάποιους εξ αυτών. Θα δείτε τι θα πάθει ο εν λόγω «πατέρας» στην φυλακή, οι φυλακισμένοι θα επιδείξουν την προστιθέμενη αξία τους στην κοινωνία μας καθαρίζοντας την πόλη του από το μίασμα . . .

Στυγνός λαϊκισμός

Το θέμα της απαγόρευσης της θανατικής ποινής έχει καταντήσει ο πιο στυγνός πολιτικός λαϊκισμός σήμερα στην Δύση· πουλάνε ψευδοσυναισθηματισμό και αγαπούλες για λόγους ιδεοληπτικούς, ενώ γνωρίζουν πως παίζουν με τις ζωές αθώων ανθρώπων από τις πιο ευάλωτες κοινωνικά τάξεις.

Κοντολογίς

Πολλοί αθώοι άνθρωποι θα ζούσαν ακόμη ή θα ζούσαν ποιοτικότερα αν υπήρχε η θανατική ποινή.

Leave a Reply

Your email address will not be published.