Επισκεφθείτε μας: Κέντρο Αθήνας, Σταθμός Λαρίσης, Οδός Χωματιανού 31 (Πλησίον Μετρό) --- info@ziamparas.gr --- Καλέστε μας: 210 82 18 945 ή 6975 127 045

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΣΘΩΣΕΙΣ ΕΞΩΣΕΙΣ

Το Δικηγορικό Γραφείο Ζιαμπάρα Δημήτρη και συνεργατών είναι από τα πλέον εξειδικευμένα Δικηγορικά Γραφεία για μισθώσεις εξώσεις. Εξειδικευμένος δικηγόρος στην Αθήνα ασχολείται με τα θέματα μίσθωσης, έξωσης, είσπραξης οφειλόμενων μισθωμάτων  και αποζημιώσεων από κάθε μισθωτική διαφορά. Αποτελεσματικές λύσεις στην υπόθεση σας. Όταν ένας πελάτης αναζητά δικηγόρο για μισθώσεις εξώσεις χρειάζεται εμπειρία και άμεσες λύσεις. Προσφέρουμε και τα δυο καθώς διαθέτουμε το γνωσιακό υπόβαθρο για υποθέσεις μισθώσεων εξώσεων σε όλη την Αθήνα.

Ο έμπειρος δικηγόρος για απόδοση μισθίου θα εξετάσει όλες τις παραμέτρους που αφορούν την υπόθεση σας. Οι δικηγόροι για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, έχουν διαπρέψει σε σχετικές υποθέσεις, έχοντας προσφέρει λύσεις στους πελάτες μας σε διαφορετικών ειδών απαιτήσεις.

ΕΛΛΑΤΩΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟ ΑΚΙΝΗΤΟ

Βασικά, υπάρχει νομική υποχρέωση για τον ενοικιαστή να ενημερώσει τον ιδιοκτήτη για ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο. Εάν δεν το κάνει αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνος για επακόλουθη ζημία που προκαλείται από ελαττώματα. Εάν ένας ιδιοκτήτης παραμένει ανενεργός παρά το γεγονός ότι έχει αναφέρει ελάττωμα, αυτό μπορεί να είναι λόγος για μείωση ενοικίου, ανάλογα με τον τύπο του ελαττώματος. Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείο μας, θα χαρεί να σας συμβουλεύσει σχετικά με το πώς να κάνετε μια νομικά ασφαλή ειδοποίηση για ελαττώματα και τι μπορείτε να κάνετε εάν τα ελαττώματα στο ενοικιαζόμενο ακίνητο δεν αποκατασταθούν αμέσως παρά την ειδοποίηση.

Η μεγάλη οικονομική σημασία της σύμβασης μίσθωσης, ιδίως της επαγγελματικής μίσθωσης, λόγω του μακρού της χρόνου ισχύος, των πολυάριθμων προβλημάτων που ανακύπτουν και την πολυπλοκότητα των διαφορών, δεν είναι σκόπιμο να βασίζεται απλά στην καλή πίστη των μερών. Από την κατάρτιση ήδη του μισθωτηρίου μέχρι την πλέον δυσάρεστη εξέλιξη, είτε για τον εκμισθωτή είτε για τον μισθωτή, είναι επιβεβλημένη η συνδρομή έμπειρου δικηγόρου.

ΜΙΣΘΩΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Αναλαμβάνουμε με πολύ καλή γνώση του αντικειμένου:
  • – Σύνταξη μισθωτηρίου κατοικίας ή επαγγελματικής στέγης
  • – Αγωγές εξώσεων, διαταγή απόδοσης του μισθίου,
  • – Είσπραξη οφειλόμενων μισθωμάτων
  • – Διαφορές από κακή χρήση του μισθίου
  • – Διεκδίκηση κοινοχρήστων
  • – ΑΜΥΝΑ του μισθωτή σε κακόβουλες διαδικασίες έξωσης

Ο δικηγόρος για μισθώσεις εξώσεις του γραφείου μας, είναι στη διάθεση σας για να συμβουλές και καθοδήγηση για την υπόθεση σας.